Logga ut

Om du använder e-post på internet
ska du logga ut när du slutar använda din e-post.
När du har loggat ut stängs ditt e-postkonto
tills du loggar in nästa gång.
Det här är för att ingen annan
ska kunna använda ditt e-postkonto utan lov.