Lärum och de uppdaterade coronadirektiven


På Lärum fortsätter vi att jobba trots Coronaläget, men vi iakttar naturligtvis försiktighet i alla situationer. En stor del av personalen jobbar på distans och vill ni besöka våra utställningar önskar vi att ni tar kontakt innan, så försöker vi hitta en lösning.

Ta kontakt per e-post eller telefon om ni har frågor. Vår webbshop fungerar som normalt och kom ihåg att vi har mycket digitalt material helt gratis på vår hemsida!

Webbshop och försändelser: Vår webbshop fungerar som normalt. Vi skickar iväg era beställningar så fort som möjligt. Leveranstiden varierar som vanligt beroende på produkt. Leveranser med posten kommer fortsättningsvis att fungera som förr.

Besök i våra materialutställningar: Ta kontakt på förhand så försöker vi hitta en lösning tillsammans.

Handledning: Vi fortsätter att ge handledning via e-post och telefon, så ta kontakt om ni behöver stöd och råd. Läs våra tips för föräldrar om hur man lyckas med distansundervisningen i hemmet. Läs våra tips om digitala läromedel.

Digital materialbank: I vår digitala materialbank finns mycket material som både är gratis och lättillgängligt, man behöver inga inloggningskoder eller dylikt för att använda vårt material.

Övriga uppdrag: Tillsvidare håller vi inga föreläsningar eller workshops, men ta kontakt så kan vi planera eller boka in uppdrag till en senare tidpunkt. Endast webbinarier hålls som planerat.